سه چيز از كارهاى نيكان است : انجام واجبات الهى ، ترك و دورى از گناهان ، مواظبت و رعايت مسائل و احكام دين .
دکتر مینا مهرنوش، مدیر استارتآپهای پارک علم و فناوری دانشگاه تهران روز چهارشنبه 19 اردیبهشت ماه در افتتاحیه رویداد همیاران نوپا اعلام کرد: در گذشته بیشتر رویدادهای برگزارشده در دانشگاههای مختلف و موسسات و… به صورت استارتآپ ویکند بودند و افراد جمع میشدند و یکسری ایدههایی را ارائه میدادند. این موضوع باعث میشد که پیگیری زیادی نشود و در انتها جوایزی پخش میشد و ارتباطها معمولا ناتمام میماندند. برای اینکه بتوانیم رویدادها را اثربخش کنیم و کمک کنیم که استارتآپهایی که ایجاد میشوند بازارمحور شوند، ارتباط صنعت و دانشگاه را به نحوی ایجاد کردهایم که بتوانید براساس اتفاقات و مسائل موجود در صنعت و کسبوکارهای استان قم راهکارها و ایدههای خودتان را ارائه دهید.
وی افزود: در این رویداد چند شرکت را به عنوان شرکتهای نمونه معرفی کردهایم، ولی این به معنای پایان معرفی شرکتها نیست و شرکتها و کسبوکارهای دیگر هم میتوانند در این رویدادها شرکت و خودشان را معرفی کنند. شرکتها و کسبوکارهایی که در استان قم هستند میتوانند اسامیشان را اعلام کنند و ما اسامی آنها را در سایت پارک علم و فناوری دانشگاه تهران معرفی میکنیم و افراد میتوانند از بقیه شرکتها هم اطلاعات کسب کنند تا بتوانند ایدههای خودشان را ارائه دهند. از طرف دیگر هم دانشجویان میتوانند ثبتنام کنند. در ضمن این رویداد و ایدهپردازی تنها برای رفع مسائل شرکتها نیست و افراد میتوانند برای توسعه بیشتر شرکتهای معرفیشده هم ایدهپردازی کنند. در مرحله بعدی، با کمک کمیته داورانمان این ایدهها را غربالگری و تعداد ۱۰ ایده از این ایدهها را انتخاب و بین شرکتها پخش میکنیم و در طول ۶ هفته در فرایندی شبیه فرایند استارتآپویکند که با حضور منتورهایی از پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و منتورهایی از طرف خود این شرکتها برگزار میشود، طی جلسات منظم هفتگی فکرها و ایدهها را پختهتر میکنیم و آنها میتوانند بوم کسبوکارشان را تکمیل کنند و راهکارهایشان را به صورت یک راهکار پخته یا یک کسبوکار کوچک که در راستای کمک به آن کسبوکار بزرگ است، ایجاد کنند. روز اختتامیه هم ششم تیرماه است که از بین این استارتآپهای شکلگرفته آن ۱۰ استارتآپ خودشان را معرفی میکنند و از طریق داوریها، برندهها انتخاب میشوند.
مهرنوش در پایان گفت: سرانجام این استارتآپها هم به این شکل است که یا آن شرکتها در آن استارتآپها سرمایهگذاری میکنند یا اینکه ما سرمایهگذارانی از بیرون معرفی خواهیم کرد. یعنی استارتآپهایی شکل میگیرند که از الان بازار دارند. ما در هفته آینده اسامی شرکتها را اعلام و بعد از حدود ۱۰-۱۵روز غربالگری ایدهها را معرفی میکنیم و تیمهایمان را شکل میدهیم. تیمها در عرض یک ماه بعدی جلسههای مرتبی با منتورها خواهند داشت و میتوانند ایدههایشان را پختهتر کنند. در ضمن افرادی هم که ایده ندارند، اما قصد حضور در تیمها را دارند میتوانند ثبتنام کنند و در شبکه کسانی که ایده دادهاند، قرار بگیرند و همکاری کنند و از تخصص خودشان استفاده کنند.
در ادامه مراسم تعدادی از اساتید هیئت علمی دانشگاه تهران پیرامون موضوعات مختلف و استارتاپ ها به سخنرانی پرداختند و در در پایان هم تعدادی از صنعتگران و صاحبان کسبوکارها ضمن ارائه سخنرانی، مسائل و خواستههای خود را مطرح کردند و جلسه پرسش و پاسخی بین حضار شکل گرفت.